Left Fortsett å handle
Din bestilling

Du har ingenting i din handlekurv

Du vil kanskje også like
2900 kr
Konkurranse - Van Gogh's journey - Goodie-Bags hver måned! 🎨

Konkurranse - Van Gogh's journey - Goodie-Bags hver måned! 🎨

Van Gogh´s reise - Mai-September 2023

Denne konkurransen lanseres av kunstprodusenten Royal Talens, i samarbeid med HobbyHimmelen her i Norge.
Vi har gleden av å kunne lodde ut 2 goodie bags (verdi 2000,-) hver måned her i Norge 🇳🇴, i tillegg til de to som blir loddet ut av Royal Talens i resten av verden. 
Linkene til video og workshopen går direkte til hovedsiden for konkurransen hos Royal Talens, der dere finner både inspirasjon og kunnskap :) 


Oppdag din egen kreative reise med Van Gogh!
Vincent Van Gogh var en eventyrer, og i løpet av livet ble han kontinuerlig inspirert av landene han bodde i og stedene han besøkte. Som Van Gogh, ønsker vi i Royal Talens at du skal avdekke det ukjente, utforske nye stier og søke etter nye farger.

Gå til produkter
Mal og vinn!

I tillegg til å få ny kunnskap og inspirasjon av workshops, kan du også bli med i vår konkurranse her i Norge! Vær kreativ med akvarellskrin fra Van Gogh og del dine verk med Hobbyhimmelen og Royal Talens på Instagram.
Hver måned (mai-september) gir Hobbyhimmelen to deltakere en goodie-bag verdt 2000,-/hver, med Van Gogh-produkter! En goodie-bag trekkes ut av Mr Random og en velges av oss i Hobbyhimmelen. 

Slik deltar du!

Lag et kunstverk ved å bruke (hovedsakelig) Van Gogh akvarell!
Ferdig? Del det på Instagram:

  • Ta bilde(r) av kunstverket ditt
  • Last opp kunstverket ditt på Instagram
  • Du kan gjerne dele inspirasjonen bak arbeidet ditt (ikke obligatorisk)
  • Fortell hvilke Van Gogh-produkter du brukte
  • Legg til #hhvangoghsjourney og ikke glem å tagge oss: @ hobbyhimmelen og gjerne @vangoghcolours

Det er ingen begrensning på antall bidrag per person. Konkurransen i Norge løper fra 16. mai 2023 til 30. september 2023! 

Følg Van Gogh på Instagram for kreative veiledninger, unike produkter i fokus og flotte samarbeid med ambassadører. Bli inspirert...

Se vilkårene for denne konkurransen her.

Er du ny innen akvarell, eller leter du bare etter en måte å forbedre ferdighetene dine på? Da har du kommet til rett sted! Med Royal Talens gratis akvarell-workshop under ønsker vi å oppfordre deg til å gå ut og være kreativ med Van Goghs akvarellskrin! Ikke vær redd for å prøve nye teknikker, og som Van Gogh, slutt aldri å bli inspirert.BLI INSPIRERT MED HOBBYHIMMELEN OG ROYAL TALENS