Left Fortsett å handle
Din bestilling

Du har ingenting i din handlekurv

Du vil kanskje også like
26320 kr 32900 kr
2900 kr

News

Trinn-for-Trinn - Skyer med Olje + Pastell

Trinn-for-Trinn - Skyer med Olje + Pastell

Skyer er en viktig del av landskapsmalerier og kan til og med være hovedmotivet på grunn av deres interessante former og farger. Spesielt her i Nederland er skyfylte himler en nesten daglig forekomst. Skyer kan ha mange forskjellige farger avhengig av tidspunktet på dagen, været eller årstiden, så du kan bruke hvilken som helst farge du foretrekker. Formen på en sky kan nesten være hva som helst: så lenge de ikke er geometriske figurer, kan de være skyer.

I dette trinn-for-trinn-planen viser vi deg en enkel måte å gjenskape en luftig, skyfylt himmel ved hjelp av Rembrandt myke pasteller og Cobra oljemaling i hvitt. Ved å blande pastellene med oljemaling kan du skape en vakker myk tekstur.

1.
Begynn med å markere bunnen av skyene ved å bruke et par nyanser av de tørrpastellene på oljepapiret. Disse første formene trenger ikke å være nøyaktige, bare sørg for at de ligner noe på en sky.

Legg til toppdelen av skyene ved å bruke forskjellige farger. Vær forsiktig så du ikke blåser av noen av pigmentpartiklene fra papiret, da du vil trenge dem senere.

 

2. 
Marker hvor du ønsker at den blå himmelen skal være.
Bland Cobra Artist vannløselig oljemaling i Zinc White med litt vann. Tilfør en god mengde på penselen din og bland malingen med tørrpastellen. Påfør i sirkulære bevegelser for å skape en skyeffekt. Fordi Zinc White ikke er en transparent farge, kan du fortsatt tydelig se fargen fra tørrpastellen gjennom malingen.
3. 

Fortsett å legg på hvit maling. Hvis du jobber med et gult og oransje område, hold deg innenfor det området for å forhindre at de andre området blir for gult også.

Ved å tilføre godt med maling kan du skape en fin dybde på papiret og gi skyene et tykkere utseende. Rengjør penselen med vann. Bruk en tørrpastell i ønsket farge for å lage en overgangsfarge mellom skyene og himmelen.

 

4. 

For å skape himmelen, tilfør mer vann til oljemalingen i Zinc White for å gjøre malingen mer gjennomsiktig og dermed la den blå himmelen skinne mer gjennom. Dette gjør malingen mindre "fet" enn det du brukte for å lage skyene, siden den blå himmelen skal være bak skyene. Ikke vær redd for å berøre kantene av skyene mens du maler himmelen; dette hjelper til med å naturligvis mykne kantene.

TIPS: Prøv å ikke blande for lenge, ellers vil de vakre nyansene i fargene forsvinne.

 

5.

Nå som du vet hva du skal gjøre med fargene og malingen, kan du begynne med å legge til den nederste laget av skyer og himmelen som omgir dem. Siden skyene vanligvis er lettere nederst enn øverst, har vi valgt lettere, mer gråaktige farger.

Bruk en ren pensel og tilfør litt mer maling blandet med vann til himmelen mellom skyene.

 

 

6. 

Himmelen din trenger ikke å være helt ferdig ennå. Det er greit å ta en pause mellom arbeidsøktene, siden oljemaling ikke tørker raskt. Lag noen flere skyer.

Til denne delen, jobb først med himmelen for så å blande den med den øvre halvdelen av maleriet. Deretter jobber du med å mykne kantene på skyene.

 

 

 

7. 
Dette fullfører din skyfylte himmel! Vi håper du prøver denne morsomme og enkle teknikken. Eksperimenter med forskjellige farger og former for å helt endre stemningen i maleriet ditt og ha det gøy med det!
Les mer
Ecoline vannløselig tusj - Trinn for trinn

Ecoline vannløselig tusj - Trinn for trinn


Ecoline Duotip-tusjene inneholder konsentrert akvarellmaling.

Disse strålende akvarellfargene, i kombinasjon med de to forskjellige spissene gir deg friheten til å lage tynne eller brede linjer, og fargelegge større områder. Du kan bruke dem alene eller i kombinasjon med vann for å skape vakre akvarelleffekter og jevne fargeoverganger.

I denne trinn for trinn-beskrivelsen, skal vi se på allsidigheten til Ecoline Duotip-tusjene, ved å lage en fargerik skilpaddeillustrasjon!

Det du trenger:

Trinn 1
Tegn en lett skisse på et akvarellpapir. Lag omrissene av skilpaddens kropp og sørg for å definere de ulike områdene på skallet og kroppen til skilpadden. Hvis du har vanskelig for å tegne din egen skilpadde, kan du prøve å finne et referansefoto på nettet. Pass på å holde linjene i skissen tynne slik at du fremdeles kan viske dem ut senere.

Trinn 2
Farglegg de ulike delene av skilpaddens skall. For å gjøre dette, brukte vi følgende farger: 205 Sitrongul - 665 Vårgrønn - 601 Lys grønn og 236 Lys oransje som en kontrastfarge.

Bygg opp fargen på skallet i lag. For å sikre at fargene fortsatt lett kan blandes og at Ecoline ikke har tørket ennå, vil vi jobbe med små områder av gangen. Bruk den brede spissen på den gule Duotip-tusjen for å fargelegge den lille formen. Deretter legger du til kontraster til bunnen av fargen ved å bruke den tynne spissen på Spring Green-tusjen. For å fullføre firkanten, legg til små kontraster på sidene av dem med den tynne spissen med Light Green. Nå kan du legge til små prikker ved å bruke den tynne spissen på Light Orange.

Ved å bruke denne teknikken kan du skape en effekt,av glidende overgang, men samtidig beholde tekstur i tegningen din. For å fylle inn de små områdene på siden av skilpaddens skall, bruk den lysere grønne nyansen og legg raskt til Spring Green oppå. Dette hjelper deg med å skape en jevn overgang mellom fargene.

Fyll opp rommet mellom firkantene ved å bruke den gule tusjen. Den brede spissen gjør det enkelt å raskt fylle disse rommene.

Trinn 3
For å fargelegge kroppen brukte vi 236 Lys Oransje og 237 Mørk Oransje. Igjen vil vi jobbe med små områder. Bruk Deep Orange for å lage en kontur langs ytterkanten av en av formene på skilpaddens flipper. Sørg for å gjøre den ene siden litt tykkere for å legge til dybde. Deretter bruker du Light Orange på hele formen for å blande fargene med hverandre. Gjenta denne prosessen for alle formene på skilpaddens kropp.

Fyll inn mellomrommene mellom formene ved å bruke fargen 665 Vårgrønn. Fargelegg øyet ved å bruke den tynne spissen på 700 Svart. Når all malingen har tørket, visk ut blyantlinjene.

Trinn 4
Legg til bakgrunnen også i små områder. Bruk den brede spissen 578 Cyan for å lage en kontur langs utsiden av skilpaddens skall. Ved hjelp av en fuktig pensel kan du løfte litt av fargen fra papiret og gradvis blande den ut mot utsiden av tegningen din. Skyll penselen med rent vann før du legger til neste strøk for å skape en myk overgang.

Trinn 5 
Legg til noen sprut for å fullføre tegningen din. Bruk et separat ark og legg til en liten blå firkant. Plukk opp litt av denne blå fargen med den våte penselen din. Tapp nå forsiktig penselen for å legge til sprut i tegningen din. Du kan gjøre dette ved å tappe penselen på en av tusjene for å hjelpe dem med å spre seg pent.

Og det fullfører skilpadden din. Ha det gøy med tegningen! Hvis du lager din egen versjon, vis oss gjerne på sosiale medier ved å bruke #hobbyhimmelen. Vi vil gjerne se det!

Denne trinnvise planen ble laget av Sigrid Claasz (@studiosigrid på Instagram). Sjekk ut siden hennes for flere fargerike illustrasjoner!

Les mer
Fargeblanding med Akvarell

Fargeblanding med Akvarell

Primærfarger

Primærfarger er farger som ikke kan lages ved å blande andre farger sammen. Vincent van Gogh var overbevist om at du kun trenger disse tre grunnleggende fargene for å skape alle eksisterende farger.
Finn ut mer om hvordan du blander og bruker disse fargene i videoen lenger den, og begynn å skape dine egne farger.
Van Gogh Akvarell finner du her 🎨

Lag din egen fargesirkel!

Ved hjelp av Van Gogh vannfarge i de tre primærfargene: 254 Permanent Lemon Yellow, 366 Quinacridone Rose og 570 Phthalo Blue, kan du enkelt lage din egen fargesirkel,  med ulike nyanser av gul, oransje, rød, lilla, blå og grønn.

Men visste du at du ikke trenger å begrense deg til bare fargene i sirkelen?
Prøv å eksperimentere med å blande forskjellige farger og legge til svart og hvitt for å skape din egen perfekte fargepalett.

Video-kurs!

I videoen under, vil vi vise deg hvordan du kan blande disse akvarell-farger for å skape enhver farge du ønsker!
Vi vil også diskutere hvordan du kan skape forskjellige nyanser av samme farge ved å legge til svart og hvitt.
Til slutt vil vi fortelle deg mer om hvordan du kan skape kontraster i maleriet ditt.

Lykke til med eksperimenteringen og husk: øvelse gjør mester!


Les mer
Konkurranse - Van Gogh's journey - Goodie-Bags hver måned! 🎨

Konkurranse - Van Gogh's journey - Goodie-Bags hver måned! 🎨

Van Gogh´s reise - Mai-September 2023

Denne konkurransen lanseres av kunstprodusenten Royal Talens, i samarbeid med HobbyHimmelen her i Norge.
Vi har gleden av å kunne lodde ut 2 goodie bags (verdi 2000,-) hver måned her i Norge 🇳🇴, i tillegg til de to som blir loddet ut av Royal Talens i resten av verden. 
Linkene til video og workshopen går direkte til hovedsiden for konkurransen hos Royal Talens, der dere finner både inspirasjon og kunnskap :) 


Oppdag din egen kreative reise med Van Gogh!
Vincent Van Gogh var en eventyrer, og i løpet av livet ble han kontinuerlig inspirert av landene han bodde i og stedene han besøkte. Som Van Gogh, ønsker vi i Royal Talens at du skal avdekke det ukjente, utforske nye stier og søke etter nye farger.

Gå til produkter
Mal og vinn!

I tillegg til å få ny kunnskap og inspirasjon av workshops, kan du også bli med i vår konkurranse her i Norge! Vær kreativ med akvarellskrin fra Van Gogh og del dine verk med Hobbyhimmelen og Royal Talens på Instagram.
Hver måned (mai-september) gir Hobbyhimmelen to deltakere en goodie-bag verdt 2000,-/hver, med Van Gogh-produkter! En goodie-bag trekkes ut av Mr Random og en velges av oss i Hobbyhimmelen. 

Slik deltar du!

Lag et kunstverk ved å bruke (hovedsakelig) Van Gogh akvarell!
Ferdig? Del det på Instagram:

 • Ta bilde(r) av kunstverket ditt
 • Last opp kunstverket ditt på Instagram
 • Du kan gjerne dele inspirasjonen bak arbeidet ditt (ikke obligatorisk)
 • Fortell hvilke Van Gogh-produkter du brukte
 • Legg til #hhvangoghsjourney og ikke glem å tagge oss: @ hobbyhimmelen og gjerne @vangoghcolours

Det er ingen begrensning på antall bidrag per person. Konkurransen i Norge løper fra 16. mai 2023 til 30. september 2023! 

Følg Van Gogh på Instagram for kreative veiledninger, unike produkter i fokus og flotte samarbeid med ambassadører. Bli inspirert...

Se vilkårene for denne konkurransen her.

Er du ny innen akvarell, eller leter du bare etter en måte å forbedre ferdighetene dine på? Da har du kommet til rett sted! Med Royal Talens gratis akvarell-workshop under ønsker vi å oppfordre deg til å gå ut og være kreativ med Van Goghs akvarellskrin! Ikke vær redd for å prøve nye teknikker, og som Van Gogh, slutt aldri å bli inspirert.BLI INSPIRERT MED HOBBYHIMMELEN OG ROYAL TALENS

Les mer
Farge syntet med Rit DyeMore - Trinn for Trinn

Farge syntet med Rit DyeMore - Trinn for Trinn

Les mer
Inside the Sketchbook, med Neil Whitehead.

Inside the Sketchbook, med Neil Whitehead.

Velkommen tilbake til Inside the Sketchbook Series - en serie Derwent dedikert til å utforske metoder, medier og sinnstilstander til den neste generasjonen av kunstnere. I serien presenterer vi flere utrolige og kreative personer, som setter sitt preg på verden gjennom skissebøkene sine.

Neil Whitehead

Neil

 

Jeg betrakter meg selv som en urban landskapskunstner som fanger byer og tettsteder vi lever i. Jeg liker å skape mer kunstneriske tolkninger av det jeg ser, heller enn realistiske representasjoner. Jeg vil at folk skal føle at de kan gå inn i mine scener og virkelig utforske markeringene, fargene og elementene på en ny og spennende måte. Jeg vil at folk skal se ting ved stedene de bor på, som de kanskje ikke ville ha lagt merke til ellers - gi dem et nytt perspektiv, som om de ser det for første gang. Alt fra de små glemte buene til de gamle butikkfasadene som bærer merkene etter tidligere generasjoner, det er alt en del av vår urbane historie.

Jeg har alltid blitt inspirert av landskapet rundt meg.
Da jeg forlot universitetet, jobbet jeg på Fleet Street - nedover veien fra St. Paul's katedral, hvor det er rikelig med fantastisk arkitektur - så lunsjpausene mine ble for det meste brukt til å tegne i skisseboken min og fange alle disse stedene. Nå bor jeg i sørvest, jeg har ikke helt de samme arkitektoniske rommene rett utenfor døren min, men jeg liker fortsatt å fange dybden og perspektivet i hverdagsbygninger, og, til mitt tidligere punkt, handler det om å fange de små tingene som folk kanskje ikke har lagt merke til før. Jeg liker temaet urbanisme, så noe av arbeidet mitt kan være født fra tegning på stedet, men jeg vil også inkludere noen fantasifulle stykker også.


Jeg får hundrevis av meldinger der folk spør om hvilke maling og penner jeg bruker.
Jeg har sannsynligvis 70 eller 80 av mine favorittpenner lagret i en skoeske fordi jeg stoler på kvaliteten deres. Å ha kunstmaterialer av god kvalitet som du stoler på handler om at de skal fungere som du forventer. Jeg omfavner alltid overraskelser i påføringen, men hvis det er inkonsekvens i kvaliteten eller fargen, skaper det virkelige problemer når man lager trykk. Derfor er det så viktig å finne et kvalitetsmerke.

Derwent er for meg et merke som utstråler tillit og kvalitet - et kjent navn jeg har vokst opp med gjennom min reise som kunstner og kreativ profesjonell. Et merke som har holdt fast ved sine kjerneverdier og produsert pålitelige kunstnermaterialer for alle nivåer. Det er virkelig spennende å se en ny bølge av produktlinjer bli utviklet med den samme kvaliteten og håndverksmessige utførelsen som Derwent er kjent for. Jeg har i mange år stolt på deres utvalg av papirer og fargeblyanter - som kunststudent og helt opp til mine nyere skissebokstykker som ga opphav til mine større galleriutstillinger.


Line and Wash Paint Pan Set åpnet øynene mine for en helt ny arbeidsmåte. Styrken på pigmentene er virkelig bemerkelsesverdig, og det tok veldig lite tid å tilpasse seg å bruke den medfølgende vannbørsten.

Min kunstneriske prosess blir drevet av mye vann, og den medfølgende vannbørsten hadde en så fin og jevn flyt, og kunne også brukes til å oversvømme siden og skape de lykkelige uhellene som er så typiske for mitt arbeid. Settet er perfekt bærbart og en drøm for urban sketchers!
Jeg kan ikke uttrykke hvor livlige fargene er og hvor oppfriskende det er å se at de fortsatt er sterke

Jeg kan ikke uttrykke hvor levende fargene er og hvor forfriskende det er å se dem holde seg sterke og sanne når de er tørre.

De medfølgende Line Maker-pennene fløt som forventet fra en Derwent-finliner og taklet godt vått akvarellpapir. Jeg var i stand til å legge ned de første skissene på et utvalg av kunstverk først, som jeg alltid foretrekker å gjøre, og deretter gi liv til sidene med de levende tonene. En strålende bærbar sett med spennende maling som jeg vil bruke regelmessig fra nå av.

Vil du lese innlegget i sin helhet på Derwent sine sider, klikk her

Les mer
Gi hagen din en vintage stil med litt Crackle Effect Spray.

Gi hagen din en vintage stil med litt Crackle Effect Spray.

Hvordan pimpe opp blomsterpottene dine!

Sommeren er her! Det er sesongen for solkrem, iskalde øl og å nyte tiden i hagen eller på balkongen eller terrassen din. Vi var på utkikk etter noen ideer for å friske opp hageutstyret ditt og bestemte oss for å gå for en vintage-look ved å bruke noen av våre Montana Crackle Effect Sprays.

Det kuleste med å bruke Montana Crackle Effect Spray er dybden som effekten vil gi til objektet du har valgt å male. Det ser virkelig brukt ut og det gir det til og med en værslitt følelse, så det er perfekt for hageutstyret vårt.

Montana Spray til uteplassen
 • Det Crackle-effekten gjør, er å skape sprekker og furer i malingen, som avslører fargen under. Derfor er det helt nødvendig å grunne objektet i en farge du har valgt. Vi anbefaler å bruke Montana GOLD og påføre to fine strøk med spraymaling som dekker objektet helt, før du tar tak i Montana Crackle Effect Spray. 
 • For en fin tykk grunnlagsmaling, påførte vi to tynne strøk og lot dem tørke i minst 45 minutter hver. • Deretter brukte vi Effekt-sprayen Montana Crackle og ga potten en fin påføring. Det er viktig å påføre Crackle-malingen i strøk fra venstre til høyre, med litt overlapp mellom strøkene for å sikre god dekning. Vi kaller denne teknikken kryssbelegging. • Husk at du også kan vente litt lenger enn 45 minutter med å påføre Crackle-sprayen, men sørg for å aldri vente mer enn 24 timer. Ellers vil Crackle-sprayen ikke ha noen effekt.
  Kort tid etter at du har påført Crackle-belegget, vil du begynne å se krakkelerings-effekten og sprekker vil begynne å danne seg over hele overflaten av objektet ditt. Dette er den kuleste delen av prosjektet, fordi hver belegg og hvert objekt vil bli et unikt stykke Crackle-kunst.
 • Når Crackle-belegget har hatt tid til å herde og er helt tørt (etter omtrent 24 timer), kan det topplakkeres enten med noen Montana TECH Varnish eller til og med en annen Montana GOLD-farge hvis du har valgt det.

Montana Crackle

 • Jo flere strøk med lakk du påfører, jo sterkere beskyttelse vil du få mot effektene av UV-lys. Når Montana TECH Varnish har tørket helt, er alt du trenger å gjøre å legge til en plante eller blomst, og du er ferdig. Dette vil gi din lille grønne oase et helt personlig preg.

❤️ Håndlaget av deg!

Produkter brukt i dette innlegget:

 1. Montana - Gold 400ml - S9000 Shock Black
 2. Montana - Crackle 400ml - Ec7000 Squirrel Grey
 3. Montana - Gold 400ml - T1010 Varnish Matte
  Les mer
  Tipsene du skulle ønske du visste om lufttørkende leire!

  Tipsene du skulle ønske du visste om lufttørkende leire!

  1. Hvordan unngår jeg flekker på leiren? 💩
  Vask arbeidsflaten, hendene og eventuelle verktøy godt. Støv og løse biter fester seg som supermagneter til leiren.

  2. Leiren fester seg i bordet! Hva skal jeg gjøre? 😤
  Bruk en silikonmatte eller non-stickunderlag så leiren ikke fester seg til underlaget. Løft opp det ferdige prosjektet med en hånd og trekk av matten. :) 

  3. Hvorfor er leiren vanskelig å jobbe med når jeg begynner? ❤️
  Leiren trenger litt kjærlighet før du begynner. Ta litt vann på hendene og begynn å kna litt omtanke inn i leiren til den er varm og myk å jobbe med.

  4. Hvor tynt kan jeg kjevle? 🫓
  4-6mm er så tynt du klarer å få leiren uten at den sprekker eller blir for svak. Ønsker du et veldig tynt resultat bør du bruke polymerleire som Cernit eller Fimo.

  5. Hjelp, delene mine faller fra hverandre når de tørker! 😱
  Det fikser du lett :) Lufttørkende leire oppfører seg som vanlig keramikkleire. For å sette to deler sammen, risser du striper på begge flatene som skal festes sammen. Bland litt leire med vann til en klissete masse (slikker). Bruk litt av massen som lim (ikke for mye) før du trykker flatene sammen. 

  6. Oh, no! Leiren sprekker når den tørker. 😭
  Det er flere ting du kan gjøre før det tørker for å unngå sprekker, men har skaden allerede skjedd, så fikser du også det enkelt :)
  Hold tykkelsen på leiren så jevn som mulig. Lager du en skulptur, hul den gjerne ut før du setter den til tørking. Tørking tar til vanlig 24-48 timer, avhengig av tykkelse og temperatur i rommet.
  Snu gjenstanden gjennom tørkingen så alle flater kommer i kontakt med luft.
  Er gjenstanden tykk, legg litt plast lett over, så tørker den saktere og får færre sprekker.
  Har du allerede tørket den og den har sprekker, lag litt slikker (se punkt 5) og gni inn i sprekkene. 
  Tada! Sprekkfri:)

  7. Jeg synes overflaten er ruglete og ujevn. Hva kan jeg gjøre? 😥
  Etterbehandle gjerne leiren med et fint pussepapir (rundt 180-200 grit). Lufttørkende leire er lage at papirfibre og de er ganske store, så derfor vil du aldri få overflaten helt silkemyk uten pussing. 

  Lykke til dere! 🥰

  Les mer
  Journaling med 49 and Market! Trinn for trinn :)

  Journaling med 49 and Market! Trinn for trinn :)

  Som kreativ person er det ingenting som gir mer glede enn å lage dine egne journaling pages. Det er en fantastisk måte å uttrykke dine tanker og følelser på, og med de nye seriene fra 49 and Market, vil du kunne lage sider som er både vakre og inspirerende.

  Vintage Artistry Everywhere

  Denne serien er inspirert av naturen, og har en fantastisk kombinasjon av vintage og moderne design. Med elementer som blomster, blader, sommerfugler og fugler, kan du lage sider som reflekterer naturens skjønnhet og ro.

  Color Swatch

  Denne serien har en levende fargepalett med en rekke fargerike elementer som vil gi liv til dine sider. Med mønstre som striper, prikker og blomster, kan du skape sider som er fargerike og lekne.

  Inkwell

  Denne serien er inspirert av den klassiske estetikken til gamle skrivesaker. Med elementer som blækkpenn, gamle brev og stempler, vil du kunne lage sider som gir en følelse av nostalgi og eleganse.  Slik lager du journaling pages med disse seriene:

  1. Velg din favorittserie og bestem deg for et tema eller en følelse du ønsker å uttrykke på siden.

  2. Finn et passende bakgrunnsark og klipp ut elementer som passer til ditt tema. Bruk også gjerne fargeleggingsverktøy som distress ink for å gi arkene en mer personlig touch.

  3. Lim på elementene og bruk en kombinasjon av dimensjonale adhesive puter og lim for å legge til dybde og interesse.

  4. Legg til sitater, ord eller skrifter som gjenspeiler ditt tema eller følelse. Du kan bruke stempler, klipp ut bokstaver eller skrive direkte på siden.

  5. Legg til dekorative elementer som blomster, perler, bånd eller andre pyntegjenstander for å fullføre siden.

  Du vil elske å bruke disse seriene i din journaling:

  1. Kombinasjonen av vintage og moderne design gjør at du kan lage sider som er både klassiske og trendy.

  2. De levende fargepalettene gir liv og glede til dine sider.

  3. De mange forskjellige elementene og mønstrene lar deg skape sider som er unike og personlige.

  4. Med 49 and Markets høykvalitets papir og trykk vil dine journaling sider være av høyeste kvalitet og vare lenge.

  5. Laging av journaling pages kan være terapeutisk og gi deg en følelse av ro og tilfredshet når du uttrykker dine tanker og følelser på en kreativ måte.

  Så hvis du vil lage vakre og inspirerende journaling pages, så er Vintage Artistry Everywhere, Color Swatch og Inkwell seriene fra 49 and Market det perfekte valget for deg.
  La din kreativitet flyte og uttrykk dine tanker og følelser :)

  Del dine prosjekt og link til denne posten :)

  Les mer
  Twist Pannebånd

  Twist Pannebånd

  Twist er en enkel oppskrift som vi brukt 1 nøste av garnet Drops Air til.

  Her får du oppskriften :)

  https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=10336&cid=1

  Les mer
  Duftlys - Enkel grunnoppskrift du lykkes med :)

  Duftlys - Enkel grunnoppskrift du lykkes med :)

  Oppskriften holder til 1 lys på 100g
  Tid: 15-30 minutter + 2 timer til at stivne
  Brennetid: Ca 22 timer
  Du trenger
  - 100g lysvoks
  - Veke med fot (litt lim eller lærertyggis å feste veken i bunnen med)
  - 5-6ml duftolje eller eterisk olje
  - 1 glass eller annen beholder til å støpe lyset i.
  Fremgangsmåte
  1. Smelt 100g lysvoks i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovnen.
  2. Ved 85 grader, avbryt oppvarmingen og tilsett duften. Rød forsiktig i ca 2 minutter.
  3. Fest veken i bunnen av lysbeholderen. Forhåndsvarm beholderen i varmt vann så den ikke er under 25 grader.
  4. Rull toppen av veken på en liten pinne, og legg den på toppen av glasset, så veken holder seg strekt og i midten av beholderen.
  5. Hell lysmassen forsiktig ned i beholderen, og ikke helt opp
  6. La stivne i et par timer 

  Klar :)

   

  Les mer
  5 Akvarell-Hacks

  5 Akvarell-Hacks

  1. Tegn opp skissen med en akvarellblyant istedenfor en vanlig blyant. Gråblyanten kan være vansklig å viske ut, men akvarellblyanten løses opp og flyter sammen med bakgrunnen 🥰 Nice!
  2. Lag en kul effekt med kun vanlig salt. Swipe for bilde.
  3. Har du fått for mye vann på arket og det kan begynne å renne?
   Bruk en enkel pipett for å suge det opp, og Voila, maleriet er reddet 😁
  4. Et tricks for å få helt hvite effekter, er å bruke hvit gouache. Gouache er en vannmaling som akvarell, men er også tilsatt dekkende stoff som kritt eller sinkoksid og er derfor ikke gjennomsiktig som akvarellen.
  5. Tegne med en hvit Derwent Colorsoft-blyant på det hvite papiret før du maler. Akvarellen fester ikke på den fete overflaten fra blyanten og fungerer derfor som maskering. Hidden art 😎 Cool!

   🤩Bonustips!
   Unngå å bytte vann hele tiden.
   Bruk 2 vannglass. Vask først av penselen i glass 1, og så den lille fargen som er igjen i penselen blir borte i glass 2
  Les mer