Left Fortsett å handle
Din bestilling

Du har ingenting i din handlekurv

Du vil kanskje også like
26320 kr 32900 kr
2900 kr
Ecoline vannløselig tusj - Trinn for trinn

Ecoline vannløselig tusj - Trinn for trinn


Ecoline Duotip-tusjene inneholder konsentrert akvarellmaling.

Disse strålende akvarellfargene, i kombinasjon med de to forskjellige spissene gir deg friheten til å lage tynne eller brede linjer, og fargelegge større områder. Du kan bruke dem alene eller i kombinasjon med vann for å skape vakre akvarelleffekter og jevne fargeoverganger.

I denne trinn for trinn-beskrivelsen, skal vi se på allsidigheten til Ecoline Duotip-tusjene, ved å lage en fargerik skilpaddeillustrasjon!

Det du trenger:

Trinn 1
Tegn en lett skisse på et akvarellpapir. Lag omrissene av skilpaddens kropp og sørg for å definere de ulike områdene på skallet og kroppen til skilpadden. Hvis du har vanskelig for å tegne din egen skilpadde, kan du prøve å finne et referansefoto på nettet. Pass på å holde linjene i skissen tynne slik at du fremdeles kan viske dem ut senere.

Trinn 2
Farglegg de ulike delene av skilpaddens skall. For å gjøre dette, brukte vi følgende farger: 205 Sitrongul - 665 Vårgrønn - 601 Lys grønn og 236 Lys oransje som en kontrastfarge.

Bygg opp fargen på skallet i lag. For å sikre at fargene fortsatt lett kan blandes og at Ecoline ikke har tørket ennå, vil vi jobbe med små områder av gangen. Bruk den brede spissen på den gule Duotip-tusjen for å fargelegge den lille formen. Deretter legger du til kontraster til bunnen av fargen ved å bruke den tynne spissen på Spring Green-tusjen. For å fullføre firkanten, legg til små kontraster på sidene av dem med den tynne spissen med Light Green. Nå kan du legge til små prikker ved å bruke den tynne spissen på Light Orange.

Ved å bruke denne teknikken kan du skape en effekt,av glidende overgang, men samtidig beholde tekstur i tegningen din. For å fylle inn de små områdene på siden av skilpaddens skall, bruk den lysere grønne nyansen og legg raskt til Spring Green oppå. Dette hjelper deg med å skape en jevn overgang mellom fargene.

Fyll opp rommet mellom firkantene ved å bruke den gule tusjen. Den brede spissen gjør det enkelt å raskt fylle disse rommene.

Trinn 3
For å fargelegge kroppen brukte vi 236 Lys Oransje og 237 Mørk Oransje. Igjen vil vi jobbe med små områder. Bruk Deep Orange for å lage en kontur langs ytterkanten av en av formene på skilpaddens flipper. Sørg for å gjøre den ene siden litt tykkere for å legge til dybde. Deretter bruker du Light Orange på hele formen for å blande fargene med hverandre. Gjenta denne prosessen for alle formene på skilpaddens kropp.

Fyll inn mellomrommene mellom formene ved å bruke fargen 665 Vårgrønn. Fargelegg øyet ved å bruke den tynne spissen på 700 Svart. Når all malingen har tørket, visk ut blyantlinjene.

Trinn 4
Legg til bakgrunnen også i små områder. Bruk den brede spissen 578 Cyan for å lage en kontur langs utsiden av skilpaddens skall. Ved hjelp av en fuktig pensel kan du løfte litt av fargen fra papiret og gradvis blande den ut mot utsiden av tegningen din. Skyll penselen med rent vann før du legger til neste strøk for å skape en myk overgang.

Trinn 5 
Legg til noen sprut for å fullføre tegningen din. Bruk et separat ark og legg til en liten blå firkant. Plukk opp litt av denne blå fargen med den våte penselen din. Tapp nå forsiktig penselen for å legge til sprut i tegningen din. Du kan gjøre dette ved å tappe penselen på en av tusjene for å hjelpe dem med å spre seg pent.

Og det fullfører skilpadden din. Ha det gøy med tegningen! Hvis du lager din egen versjon, vis oss gjerne på sosiale medier ved å bruke #hobbyhimmelen. Vi vil gjerne se det!

Denne trinnvise planen ble laget av Sigrid Claasz (@studiosigrid på Instagram). Sjekk ut siden hennes for flere fargerike illustrasjoner!